De financiële markten twijfelen er echter aan of landen als Griekenland weer zelfbedruipend gaan worden. Dat geldt eveneens voor Ierland, dat als tweede land uit de eurozone om steun moest verzoeken.

De nieuwe Ierse premier Enda Kenny zei afgelopen vrijdag met een sterk mandaat van het Iers volk naar Brussel te zijn gekomen. De Ieren stellen dat ze onmogelijk aan de huidige voorwaarden uit het moeras gaan raken. Kenny wou echter niet aan de lage vennootschapsbelasting raken, zodat de Ieren nul op het rekwest kregen;

Portugal, dat algemeen wordt getipt als het derde Europees land dat om hulp zal moeten verzoeken, kondigde bijkomende besparingsmaatregelen aan.

ovendien worden ook de belastingen verhoogd. De financiële markten geloven echter niet dat Portugal de dans zal kunnen ontspringen.

De financiële markten twijfelen er echter aan of landen als Griekenland weer zelfbedruipend gaan worden. Dat geldt eveneens voor Ierland, dat als tweede land uit de eurozone om steun moest verzoeken. De nieuwe Ierse premier Enda Kenny zei afgelopen vrijdag met een sterk mandaat van het Iers volk naar Brussel te zijn gekomen. De Ieren stellen dat ze onmogelijk aan de huidige voorwaarden uit het moeras gaan raken. Kenny wou echter niet aan de lage vennootschapsbelasting raken, zodat de Ieren nul op het rekwest kregen; Portugal, dat algemeen wordt getipt als het derde Europees land dat om hulp zal moeten verzoeken, kondigde bijkomende besparingsmaatregelen aan. ovendien worden ook de belastingen verhoogd. De financiële markten geloven echter niet dat Portugal de dans zal kunnen ontspringen.