De Bank of Japan streeft in het kader van de Abenomics-politiek naar een inflatiecijfer van 2%. De kosten voor het levensonderhoud vertonen inderdaad een stijgende trend, maar spijtig genoeg voor de Japanners volgen de lonen niet hetzelfde voorbeeld.

Dat betekent dat de Japanse consumenten het gelag (letterlijk) betalen, ze hebben het steeds moeilijker om rond te komen. QE dreigt Japan fataal te worden, zoals het ook het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten fataal zal worden. De financiële markten stevenen volgens Phoenix Capital Research op een regelrechte ramp af en die zal bovendien niet lang op zich laten wachten.

De Bank of Japan streeft in het kader van de Abenomics-politiek naar een inflatiecijfer van 2%. De kosten voor het levensonderhoud vertonen inderdaad een stijgende trend, maar spijtig genoeg voor de Japanners volgen de lonen niet hetzelfde voorbeeld. Dat betekent dat de Japanse consumenten het gelag (letterlijk) betalen, ze hebben het steeds moeilijker om rond te komen. QE dreigt Japan fataal te worden, zoals het ook het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten fataal zal worden. De financiële markten stevenen volgens Phoenix Capital Research op een regelrechte ramp af en die zal bovendien niet lang op zich laten wachten.