De financiële markten spelen Russische roulette en de afloop van dit gevaarlijk spelletje valt moeilijk te voorspellen. De koersen van aandelen, obligaties enzovoort kunnen de wetten van de zwaartekracht niet blijven tarten, op een bepaald moment zullen de beleggers opnieuw met de neus op de feiten worden geduwd.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge bereiken Ponzi-schema's, het alsmaar doorschuiven van geld, op een bepaald moment de grenzen van hun kunnen. Uiteindelijk ontstaat door het gedrag van de centrale banken een Frankenstein-economie, die weliswaar levend lijkt maar eigenlijk morsdood is.

De financiële markten spelen Russische roulette en de afloop van dit gevaarlijk spelletje valt moeilijk te voorspellen. De koersen van aandelen, obligaties enzovoort kunnen de wetten van de zwaartekracht niet blijven tarten, op een bepaald moment zullen de beleggers opnieuw met de neus op de feiten worden geduwd. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge bereiken Ponzi-schema's, het alsmaar doorschuiven van geld, op een bepaald moment de grenzen van hun kunnen. Uiteindelijk ontstaat door het gedrag van de centrale banken een Frankenstein-economie, die weliswaar levend lijkt maar eigenlijk morsdood is.