Het effect zal zelfs zo groot zijn dat de positieve effecten van de opleving op de vastgoedmarkt en van de goedkopere olieprijzen ongedaan zullen worden gemaakt.

Roubini ziet al signalen die er op wijzen dat er kleine ramp in de maak is wat betreft beschikbaar inkomen en kleinhandelsverkopen.

De financiële markten mogen zich later dit jaar aan schok verwachten, meer bepaald wanneer duidelijk zal worden dat omzetten van de bedrijven zullen tegenvallen. Dat nieuws zal als een bom inslaan bij de beleggers, met een forse koersval op de beurs van Wall Street tot gevolg.

Het effect zal zelfs zo groot zijn dat de positieve effecten van de opleving op de vastgoedmarkt en van de goedkopere olieprijzen ongedaan zullen worden gemaakt. Roubini ziet al signalen die er op wijzen dat er kleine ramp in de maak is wat betreft beschikbaar inkomen en kleinhandelsverkopen. De financiële markten mogen zich later dit jaar aan schok verwachten, meer bepaald wanneer duidelijk zal worden dat omzetten van de bedrijven zullen tegenvallen. Dat nieuws zal als een bom inslaan bij de beleggers, met een forse koersval op de beurs van Wall Street tot gevolg.