Dat vertaalt zich onder andere in een stand van de VIX, beter bekend als de fear factor, die uitzonderlijk laag mag worden genoemd. De kans is echter klein dat die VIX op de huidige lage niveaus zal blijven staan. De financiële markten moeten zich op grote schokken voorbereiden, zo menen sommige analisten.

Een correctie in de belangrijkste indices met een dubbelcijferig percentage behoort alleszins tot de mogelijkheden. Het team van FX Technicals van Citigroup waarschuwt dat belangrijke steunniveaus dreigen te bezwijken, wat het signaal kan geven voor een grote correctie in de S&P 500.

Dat vertaalt zich onder andere in een stand van de VIX, beter bekend als de fear factor, die uitzonderlijk laag mag worden genoemd. De kans is echter klein dat die VIX op de huidige lage niveaus zal blijven staan. De financiële markten moeten zich op grote schokken voorbereiden, zo menen sommige analisten. Een correctie in de belangrijkste indices met een dubbelcijferig percentage behoort alleszins tot de mogelijkheden. Het team van FX Technicals van Citigroup waarschuwt dat belangrijke steunniveaus dreigen te bezwijken, wat het signaal kan geven voor een grote correctie in de S&P 500.