Fink verbaast zich namelijk over de grote mate van optimisme die momenteel bij de beleggers overheerst. Iedereen rekent er op dat de centrale banken - met op kop uiteraard de Amerikaanse - de wereld met vers gedrukt geld zullen blijven overspoelen. Dat zal helaas niet blijven duren.

Wanneer de FED haar steunmaatregelen verder zal terugtrekken, zal dit uiteindelijk leiden tot onverwachte koersbewegingen in het genre waarvan we er vorige week al een aantal te zien kregen. Het ziet er naar uit dat op langere termijn met volatiele markten zullen moeten leren leven.

Fink verbaast zich namelijk over de grote mate van optimisme die momenteel bij de beleggers overheerst. Iedereen rekent er op dat de centrale banken - met op kop uiteraard de Amerikaanse - de wereld met vers gedrukt geld zullen blijven overspoelen. Dat zal helaas niet blijven duren. Wanneer de FED haar steunmaatregelen verder zal terugtrekken, zal dit uiteindelijk leiden tot onverwachte koersbewegingen in het genre waarvan we er vorige week al een aantal te zien kregen. Het ziet er naar uit dat op langere termijn met volatiele markten zullen moeten leren leven.