In een interview in het programma "Bloomberg Surveillance" wees Gross er op dat wat de evolutie van de werkloosheid betreft tot dusver weinig vooruitgang werd geboekt. De werkloosheidsgraad bevindt zich nog steeds in de buurt van het dieptepunt voor de afgelopen vier maanden.

De FED verklaarde dat de rente laag zal blijven zolang de werkloosheidsgraad niet terugvalt onder 6,50%. Volgens Gross zou het wel eens lang kunnen duren alvorens het zo ver is, waardoor de financiële markten uiteindelijk hun geduld zullen dreigen te verliezen.

In een interview in het programma "Bloomberg Surveillance" wees Gross er op dat wat de evolutie van de werkloosheid betreft tot dusver weinig vooruitgang werd geboekt. De werkloosheidsgraad bevindt zich nog steeds in de buurt van het dieptepunt voor de afgelopen vier maanden. De FED verklaarde dat de rente laag zal blijven zolang de werkloosheidsgraad niet terugvalt onder 6,50%. Volgens Gross zou het wel eens lang kunnen duren alvorens het zo ver is, waardoor de financiële markten uiteindelijk hun geduld zullen dreigen te verliezen.