De financiële markten kunnen volatiele herfst tegemoet zien. Dat is alleszins de mening van Hank Smith, chief investment officer bij Haverford, die van mening is dat zowel de obligatie- als de grondstoffen-, de valuta- als de aandelenbeurzen zich volatiel kunnen blijven gedragen.

De nazomer en de herfst van 2013 kunnen volgens Smith de geschiedenis ingaan als de nazomer en herfst van Larry Summers, want diens benoeming tot nieuwe voorzitter van de Amerikaanse centrale bank kan de volgende factor zijn die de markten in beweging brengt.

De financiële markten kunnen volatiele herfst tegemoet zien. Dat is alleszins de mening van Hank Smith, chief investment officer bij Haverford, die van mening is dat zowel de obligatie- als de grondstoffen-, de valuta- als de aandelenbeurzen zich volatiel kunnen blijven gedragen. De nazomer en de herfst van 2013 kunnen volgens Smith de geschiedenis ingaan als de nazomer en herfst van Larry Summers, want diens benoeming tot nieuwe voorzitter van de Amerikaanse centrale bank kan de volgende factor zijn die de markten in beweging brengt.