Deze week kan ook nog een moeilijke week worden en dat heeft alles te maken met de dunne vakantiehandel. Wanneer de verhandelde volumes dun zijn, kunnen kleine gebeurtenissen grote bewegingen veroorzaken. Nochtans staan er weinig belangrijke macro-economische indicatoren op de agenda.

Wel worden de Federal Reserve Bank's Federal Open Market Committee nota's over de meeting van juli gepubliceerd worden. De beleggers zijn op zoek naar meer hints over een mogelijke tapering en misschien zal het verslag van de FED-meeting vandaag daarover iets meer vertellen.

Deze week kan ook nog een moeilijke week worden en dat heeft alles te maken met de dunne vakantiehandel. Wanneer de verhandelde volumes dun zijn, kunnen kleine gebeurtenissen grote bewegingen veroorzaken. Nochtans staan er weinig belangrijke macro-economische indicatoren op de agenda. Wel worden de Federal Reserve Bank's Federal Open Market Committee nota's over de meeting van juli gepubliceerd worden. De beleggers zijn op zoek naar meer hints over een mogelijke tapering en misschien zal het verslag van de FED-meeting vandaag daarover iets meer vertellen.