Hoe meer de beurskoersen stijgen, hoe meer de analisten, de media en de beleggers geloven dat de Amerikaanse economie aan de vooravond staat van een periode van sterke groei. Of met andere woorden: de hausse op Wall Street geeft een totaal verdeeld beeld van de realiteit.

De financiële markten koesteren een gifslang aan de borst, in de vorm van dweperij met Wall Street. De beleggers zijn allemaal in de ban van massa-hysterie, ze kijken vol bewondering naar de prestaties van de beurs, niet beseffend dat die alleen maar door de FED wordt opgejaagd.

Hoe meer de beurskoersen stijgen, hoe meer de analisten, de media en de beleggers geloven dat de Amerikaanse economie aan de vooravond staat van een periode van sterke groei. Of met andere woorden: de hausse op Wall Street geeft een totaal verdeeld beeld van de realiteit. De financiële markten koesteren een gifslang aan de borst, in de vorm van dweperij met Wall Street. De beleggers zijn allemaal in de ban van massa-hysterie, ze kijken vol bewondering naar de prestaties van de beurs, niet beseffend dat die alleen maar door de FED wordt opgejaagd.