David Resler, chef econoom bij Nomura Securities, is van mening dat onder andere die kleinhandelsverkopen doorslaggevend gaan worden om te bepalen of de bodem al dan niet is bereikt.

Het momentum wijst momenteel in de juiste richting, zowel in januari als in februari werd een stijging van de kleinhandelsverkopen opgetekend.

In de tweede helft van vorig jaar werd een forse daling opgetekend, zodat een inhaalmanoeuvre niet zo onlogisch was. De vraag is echter of dat een blijvend karakter gaat krijgen.

David Resler, chef econoom bij Nomura Securities, is van mening dat onder andere die kleinhandelsverkopen doorslaggevend gaan worden om te bepalen of de bodem al dan niet is bereikt. Het momentum wijst momenteel in de juiste richting, zowel in januari als in februari werd een stijging van de kleinhandelsverkopen opgetekend. In de tweede helft van vorig jaar werd een forse daling opgetekend, zodat een inhaalmanoeuvre niet zo onlogisch was. De vraag is echter of dat een blijvend karakter gaat krijgen.