De MSCI index Asia-Pacific exclusief Azië liet vorige week bijna 3% liggen, maar de verliezen voor individuele beursindices waren nog veel groter. De grootste verliezer was de Indonesische beurs die 8,70% prijsgaf of de scherpste daling sinds september 2011.

Zowel India als Indonesië hebben al stappen ondernomen om de afbrokkeling van hun respectievelijke munten tot staan te brengen. Buiten Azië heeft ook Brazilië gelijkaardige maatregelen getroffen. Onzekerheid over de politiek van de FED ligt aan de basis van de ongewone bewegingen op de financiële markten.

De MSCI index Asia-Pacific exclusief Azië liet vorige week bijna 3% liggen, maar de verliezen voor individuele beursindices waren nog veel groter. De grootste verliezer was de Indonesische beurs die 8,70% prijsgaf of de scherpste daling sinds september 2011. Zowel India als Indonesië hebben al stappen ondernomen om de afbrokkeling van hun respectievelijke munten tot staan te brengen. Buiten Azië heeft ook Brazilië gelijkaardige maatregelen getroffen. Onzekerheid over de politiek van de FED ligt aan de basis van de ongewone bewegingen op de financiële markten.