De beurs op Wall Street doet anderzijds vermoeden dat het economisch goed gaat en dat de Amerikaanse consumenten vlot geld blijven uitgeven. De Europese obligatiemarkten geven dan weer een signaal dat de Japanners met hun geld alles en nog wat aan het opkopen zijn.

Niet iedereen heeft het gelijk aan zijn kant, dus er zullen markten moeten zijn die zich vergissen. Woo wijst er op dat alle markten vroeg of laat weer op dezelfde golflengte zullen moeten gaan staan, maar dat proces belooft met horten en stoten te gaan verlopen. Grote schokken op de markten zijn dan ook niet uitgesloten.

De beurs op Wall Street doet anderzijds vermoeden dat het economisch goed gaat en dat de Amerikaanse consumenten vlot geld blijven uitgeven. De Europese obligatiemarkten geven dan weer een signaal dat de Japanners met hun geld alles en nog wat aan het opkopen zijn. Niet iedereen heeft het gelijk aan zijn kant, dus er zullen markten moeten zijn die zich vergissen. Woo wijst er op dat alle markten vroeg of laat weer op dezelfde golflengte zullen moeten gaan staan, maar dat proces belooft met horten en stoten te gaan verlopen. Grote schokken op de markten zijn dan ook niet uitgesloten.