Mario Draghi kondigde bovendien onlangs aan dat de rentevoeten nog geruime tijd laag zal blijven. Satyajit Das, voormalig bankier en auteur van het boek "Traders, Guns and Money", waarschuwt echter dat het optimisme op de beurzen eigenlijk ee valse vorm van optimisme is.

De financiële markten gedragen zich nog altijd niet normaal, waarbij het vertrouwen van de beleggers bij diktaat door de Europese Centrale Bank wordt opgelegd. Ze zijn met andere woorden misleid en dat zal zich vroeg of laat gaan wreken. We zijn volgens Das dus nog niet veilig thuis.

Mario Draghi kondigde bovendien onlangs aan dat de rentevoeten nog geruime tijd laag zal blijven. Satyajit Das, voormalig bankier en auteur van het boek "Traders, Guns and Money", waarschuwt echter dat het optimisme op de beurzen eigenlijk ee valse vorm van optimisme is. De financiële markten gedragen zich nog altijd niet normaal, waarbij het vertrouwen van de beleggers bij diktaat door de Europese Centrale Bank wordt opgelegd. Ze zijn met andere woorden misleid en dat zal zich vroeg of laat gaan wreken. We zijn volgens Das dus nog niet veilig thuis.