Die financiële markten zijn volledig scheefgegroeid door het programma van quantative easing, de koersen van aandelen en obligaties werden kunstmatig opgeblazen. Inmiddels is de FED de controle over het geheel kwijtgeraakt en ze zal de stuurstoel niet zo makkelijk weer terugvinden.

De financiële markten dicteren de FED de wet, in zoverre dat deze nauwelijks nog bewegingsruimte heeft. Er kunnen zich donkere wolken samenpakken boven de markten wanneer de inflatie plots aantrekt. Op dat moment kan de rente door het plafond vliegen.

Die financiële markten zijn volledig scheefgegroeid door het programma van quantative easing, de koersen van aandelen en obligaties werden kunstmatig opgeblazen. Inmiddels is de FED de controle over het geheel kwijtgeraakt en ze zal de stuurstoel niet zo makkelijk weer terugvinden. De financiële markten dicteren de FED de wet, in zoverre dat deze nauwelijks nog bewegingsruimte heeft. Er kunnen zich donkere wolken samenpakken boven de markten wanneer de inflatie plots aantrekt. Op dat moment kan de rente door het plafond vliegen.