Hedge fund beheerder Julian Robertson waarschuwt dat het rondjes blijven draaien in een zeepbelmarkt een gevaarlijke strategie is. Hij voorspelt een negatieve reactie van de financiële markten vanaf het moment dat er ergens een radertje dreigt vast te lopen.

In de huidige omstandigheden is het moeilijk om een straaltje licht in de duisternis te zien, vooral omdat de Amerikaanse overheid blijkt geeft van een nooit gezien lichtzinnigheid. De situatie wordt met de dag gevaarlijker en het is dus zaak om de veiligheidsgordels vast te maken.

Hedge fund beheerder Julian Robertson waarschuwt dat het rondjes blijven draaien in een zeepbelmarkt een gevaarlijke strategie is. Hij voorspelt een negatieve reactie van de financiële markten vanaf het moment dat er ergens een radertje dreigt vast te lopen. In de huidige omstandigheden is het moeilijk om een straaltje licht in de duisternis te zien, vooral omdat de Amerikaanse overheid blijkt geeft van een nooit gezien lichtzinnigheid. De situatie wordt met de dag gevaarlijker en het is dus zaak om de veiligheidsgordels vast te maken.