De recente kracht van de euro en de soms overdreven stijgingen van de koersen op andere markten roepen steeds meer herinneringen aan het verleden op, een verleden dat bovendien niet zure oprispingen veroorzaakt. De financiële markten bevinden zich nameijk in dezelfde fase als in 2007.

Volgens Derrick zijn een groot deel van de prijsbewegingen die we in de afgelopen 20 maanden zagen vergelijkbaar met wat zich in de periode tussen de herfst van 2005 en de zomer van 2007 voordeed. Er hoeft uiteraard geen teken bij gemaakt worden dat het toen allemaal slecht afgelopen is. Hetzelfde zou nu kunnen gebeuren als we Derrick mogen geloven.

De recente kracht van de euro en de soms overdreven stijgingen van de koersen op andere markten roepen steeds meer herinneringen aan het verleden op, een verleden dat bovendien niet zure oprispingen veroorzaakt. De financiële markten bevinden zich nameijk in dezelfde fase als in 2007. Volgens Derrick zijn een groot deel van de prijsbewegingen die we in de afgelopen 20 maanden zagen vergelijkbaar met wat zich in de periode tussen de herfst van 2005 en de zomer van 2007 voordeed. Er hoeft uiteraard geen teken bij gemaakt worden dat het toen allemaal slecht afgelopen is. Hetzelfde zou nu kunnen gebeuren als we Derrick mogen geloven.