Tesla is een ander voorbeeld van het opdrogen van het risicobesef op de beurs. De financiële markten begrijpen blijkbaar nog altijd niet goed wat er gebeurt, ze worden op het verkeerde been gezet en krijgen gevaarlijke fata morgana's voorgespiegeld. Die doen geloven dat er uiteindelijk niets aan de hand is.

De schuldige zijn uiteraard de centrale banken, die zich hebben vermomd als de slang in het aards paradijs. Die verleidde Eva om de appel van de boom te plukken, met de gekende gevolgen. Een gelijkaardig scenario ontwikkelt zich nu op de beurs, waar geloofwaardige activa als goud onder een stroom vers gedrukt geld worden bedolven. Als alles achter de rug is, zal iedereen zich afvragen hoe het mogelijk is dat we ons zo hebben laten misleiden.

Tesla is een ander voorbeeld van het opdrogen van het risicobesef op de beurs. De financiële markten begrijpen blijkbaar nog altijd niet goed wat er gebeurt, ze worden op het verkeerde been gezet en krijgen gevaarlijke fata morgana's voorgespiegeld. Die doen geloven dat er uiteindelijk niets aan de hand is. De schuldige zijn uiteraard de centrale banken, die zich hebben vermomd als de slang in het aards paradijs. Die verleidde Eva om de appel van de boom te plukken, met de gekende gevolgen. Een gelijkaardig scenario ontwikkelt zich nu op de beurs, waar geloofwaardige activa als goud onder een stroom vers gedrukt geld worden bedolven. Als alles achter de rug is, zal iedereen zich afvragen hoe het mogelijk is dat we ons zo hebben laten misleiden.