Dit in vergelijking met het gemiddelde van twee op de tien Europese leidinggevenden uit alle andere sectoren.

De financiële sector heeft te maken met verschillende conflicterende eisen van consumenten, regelgevers en aandeelhouders, waardoor het aanpassen aan technologische veranderingen en de verandering van essentiële processen lastig worden.

Deze inzichten zijn het resultaat van een nieuw onderzoek genaamd "The Challenge of Speed", uitgevoerd door de Economist Intelligence Unit en gesteund door Ricoh Europe.

Deelnemers aan het onderzoek kwamen uit de detailhandel, corporate banking, investment banking en verzekeringsmaatschappijen.

Dit in vergelijking met het gemiddelde van twee op de tien Europese leidinggevenden uit alle andere sectoren. De financiële sector heeft te maken met verschillende conflicterende eisen van consumenten, regelgevers en aandeelhouders, waardoor het aanpassen aan technologische veranderingen en de verandering van essentiële processen lastig worden. Deze inzichten zijn het resultaat van een nieuw onderzoek genaamd "The Challenge of Speed", uitgevoerd door de Economist Intelligence Unit en gesteund door Ricoh Europe. Deelnemers aan het onderzoek kwamen uit de detailhandel, corporate banking, investment banking en verzekeringsmaatschappijen.