Onder die crisissen valt uiteraard de grote crisis van 2008-2009, evenals het schuldenplafond, de gedeeltelijke verlamming van de overheid, de fiscal cliff enzvoort. Volgens Macroeconomic Advisors waren die crisissen stuk voor stuk te vermijden geweest mits tijdig ingrijpen.

In een rapport getiteld "The Cost of Crisis-Driven Fiscal Policy" wordt gesteld dat de politiek in de Verenigde Staten niet goed meer functioneert. Het tweepartijenstelsel van republikeinen en democraten heeft inmiddels de grenzen van haar kunnen bereikt.

Onder die crisissen valt uiteraard de grote crisis van 2008-2009, evenals het schuldenplafond, de gedeeltelijke verlamming van de overheid, de fiscal cliff enzvoort. Volgens Macroeconomic Advisors waren die crisissen stuk voor stuk te vermijden geweest mits tijdig ingrijpen. In een rapport getiteld "The Cost of Crisis-Driven Fiscal Policy" wordt gesteld dat de politiek in de Verenigde Staten niet goed meer functioneert. Het tweepartijenstelsel van republikeinen en democraten heeft inmiddels de grenzen van haar kunnen bereikt.