Een financiële catastrofe in Verenigde Staten is volgens hem onvermijdelijk, gezien de enorme schuldenlast die het land met zich meesleurt. Momenteel bedraagt het totaal aan uitstaande schulden 16.000 miljard dollar, een bedrag dat gewoon nooit terugbetaald kan worden.

Bovendien heeft de Amerikaanse regering beloftes gedaan aan onder andere de gepensioneerden die ze onmogelijk kan waarmaken. Op een bepaald moment in de toekomst gaat het dus allemaal fout lopen, iets waarvan de gebeurtenissen momenteel moeilijk overzien kunnen worden.

Een financiële catastrofe in Verenigde Staten is volgens hem onvermijdelijk, gezien de enorme schuldenlast die het land met zich meesleurt. Momenteel bedraagt het totaal aan uitstaande schulden 16.000 miljard dollar, een bedrag dat gewoon nooit terugbetaald kan worden. Bovendien heeft de Amerikaanse regering beloftes gedaan aan onder andere de gepensioneerden die ze onmogelijk kan waarmaken. Op een bepaald moment in de toekomst gaat het dus allemaal fout lopen, iets waarvan de gebeurtenissen momenteel moeilijk overzien kunnen worden.