Hierbij is een situatie ontstaan waarbij de link tussen risico's en winsten volledig zoek is. Eigenlijk lopen de belegers in aandelen absoluut geen risico's meer en dat is natuurlijk niet de bedoeling van het beursgebeuren. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is een dergelijk systeem ten dode opgeschreven.

Alle risico's zijn momenteel uitgeschakeld door de politiek van de centrale banken, waarbij zowel de FED als de ECB, de Chinese als de Japanse centrale bank boter op het hoofd hebben. Volgens Durden beleven we een periode van ongekende hoogmoed die uiteindelijk alleen maar slecht kan aflopen.

Hierbij is een situatie ontstaan waarbij de link tussen risico's en winsten volledig zoek is. Eigenlijk lopen de belegers in aandelen absoluut geen risico's meer en dat is natuurlijk niet de bedoeling van het beursgebeuren. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is een dergelijk systeem ten dode opgeschreven. Alle risico's zijn momenteel uitgeschakeld door de politiek van de centrale banken, waarbij zowel de FED als de ECB, de Chinese als de Japanse centrale bank boter op het hoofd hebben. Volgens Durden beleven we een periode van ongekende hoogmoed die uiteindelijk alleen maar slecht kan aflopen.