Alleszins is de recente evolutie volgens professor Stefan Duchateau het zoveelste teken dat het nog (veel) te vroeg is om aandelenposities op te bouwen in groeilanden en hij beperkt zich dan ook tot (afgedekte) obligaties in deze regio's, behoudens enkele sporadische posities in consumptiegerelateerde Chinese aandelen en een eerder symbolische aanwezigheid in kleinere Aziatische groeilanden.

De voorkeur blijft uitgaan naar Amerikaanse en Europese waarden, ook al geeft Duchateau zich rekenschap van de redelijk hoge koersen van deze aandelenmarkten. Voor het overige blijft hij posities op eerder korte termijnen aanhouden.

Goede en efficiënte spreiding blijft in ieder geval sterk aangeraden. Groeilanden en lange termijnobligaties worden nadrukkelijk afgeraden. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Alleszins is de recente evolutie volgens professor Stefan Duchateau het zoveelste teken dat het nog (veel) te vroeg is om aandelenposities op te bouwen in groeilanden en hij beperkt zich dan ook tot (afgedekte) obligaties in deze regio's, behoudens enkele sporadische posities in consumptiegerelateerde Chinese aandelen en een eerder symbolische aanwezigheid in kleinere Aziatische groeilanden. De voorkeur blijft uitgaan naar Amerikaanse en Europese waarden, ook al geeft Duchateau zich rekenschap van de redelijk hoge koersen van deze aandelenmarkten. Voor het overige blijft hij posities op eerder korte termijnen aanhouden. Goede en efficiënte spreiding blijft in ieder geval sterk aangeraden. Groeilanden en lange termijnobligaties worden nadrukkelijk afgeraden. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.