De Euro Stoxx 50 Index wint 1,70%, dit in reactie op het bericht dat er nu toch een oplossing voor Griekenland in de maak is.

Op de beurs van Parijs maakte Carrefour vanmorgen een uitschuiver nadat de Franse distributieketen bekendmaakte dat het hoofd van de Franse activiteiten het bedrijf verlaat.

In Brussel is het sentiment eveneens optimistisch, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot ruim één procent. De BEL 20 is zodoende opgelopen in de richting van het niveau van 2750. Met name de financials hebben een snelle come-back gemaakt.

De Euro Stoxx 50 Index wint 1,70%, dit in reactie op het bericht dat er nu toch een oplossing voor Griekenland in de maak is. Op de beurs van Parijs maakte Carrefour vanmorgen een uitschuiver nadat de Franse distributieketen bekendmaakte dat het hoofd van de Franse activiteiten het bedrijf verlaat. In Brussel is het sentiment eveneens optimistisch, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot ruim één procent. De BEL 20 is zodoende opgelopen in de richting van het niveau van 2750. Met name de financials hebben een snelle come-back gemaakt.