Deutsche Bank publiceerde het jaarverslag en daar stond in te lezen dat in 2009 een goede start werd genomen. Het bericht heeft een positieve invloed op de koers van het aandeel. Ook Credit Suisse en Swiss Life openden hoger.

Ook de Brusselse beurs opende vanmorgen hoger, met een winst van bijna anderhalf procent voor de BEL 20. Daarmee behoort Brussel tot de best presterende Europese beurzen.

Het zijn opnieuw de financials die aan de wagen trekken, met eens te meer KBC als voorloper. Het valt op dat buiten de financiële sector niet veel beweging te bespeuren valt.

Deutsche Bank publiceerde het jaarverslag en daar stond in te lezen dat in 2009 een goede start werd genomen. Het bericht heeft een positieve invloed op de koers van het aandeel. Ook Credit Suisse en Swiss Life openden hoger. Ook de Brusselse beurs opende vanmorgen hoger, met een winst van bijna anderhalf procent voor de BEL 20. Daarmee behoort Brussel tot de best presterende Europese beurzen. Het zijn opnieuw de financials die aan de wagen trekken, met eens te meer KBC als voorloper. Het valt op dat buiten de financiële sector niet veel beweging te bespeuren valt.