De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een vol procent lager. Merrill Lynch waarschuwde vanmorgen voor een nieuwe wereldcrisis als gevolg van de problemen met Italië.

De verklaring van de EU heeft de gemoederen niet kunnen bedaren, ze was eens te meer nietszeggend. Ook de aangekondigde maatregelen overtuigen niet.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van bijna anderhalf procent. Het zal niemand verbazen dat de financials eens te meer in het hoekje zitten waar de slagen vallen.

De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een vol procent lager. Merrill Lynch waarschuwde vanmorgen voor een nieuwe wereldcrisis als gevolg van de problemen met Italië. De verklaring van de EU heeft de gemoederen niet kunnen bedaren, ze was eens te meer nietszeggend. Ook de aangekondigde maatregelen overtuigen niet. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van bijna anderhalf procent. Het zal niemand verbazen dat de financials eens te meer in het hoekje zitten waar de slagen vallen.