De problemen in de Europese periferie blijven de financiële markten achtervolgen. De kans is opnieuw groter geworden dat Griekenland een schuldenherschikking zal moeten doorvoeren.

Daarnaast dreigt Finland financiële steun aan Portugal te weigeren wanneer de ultranationalisten het na de verkiezingen van zondag voor het zeggen krijgen.

In Brussel is het sentiment eveneens negatief, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot bijna een vol procent. De BEL 20 is zodoende teruggevallen onder het niveau van 2700. Logischerwijs liggen de financials opnieuw zwak op koers.

De problemen in de Europese periferie blijven de financiële markten achtervolgen. De kans is opnieuw groter geworden dat Griekenland een schuldenherschikking zal moeten doorvoeren. Daarnaast dreigt Finland financiële steun aan Portugal te weigeren wanneer de ultranationalisten het na de verkiezingen van zondag voor het zeggen krijgen. In Brussel is het sentiment eveneens negatief, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot bijna een vol procent. De BEL 20 is zodoende teruggevallen onder het niveau van 2700. Logischerwijs liggen de financials opnieuw zwak op koers.