In de banksector is het sentiment meestal zwak, met onder andere opnieuw een fors verlies voor Lloyds TSB in Londen. In de autosector gaf UBS een verkoopadvies voor Daimler. TNT noteert op de cijfers licht lager.

In Brussel opende de beurs eveneens lager, met een verlies voor de BEL 20 van zowat een half procent. Daarmee zakt de index opnieuw af naar het niveau van 1800 punten.

Binnen de BEL 20 zijn er geen echt opvallende bewegers, hoewel Dexia en Fortis beiden toch ruim 3% hoger openden. In het geval van Fortis lijkt de hoop op een oplossing die alle partijen kan bevredigen te zijn toegenomen.

In de banksector is het sentiment meestal zwak, met onder andere opnieuw een fors verlies voor Lloyds TSB in Londen. In de autosector gaf UBS een verkoopadvies voor Daimler. TNT noteert op de cijfers licht lager. In Brussel opende de beurs eveneens lager, met een verlies voor de BEL 20 van zowat een half procent. Daarmee zakt de index opnieuw af naar het niveau van 1800 punten. Binnen de BEL 20 zijn er geen echt opvallende bewegers, hoewel Dexia en Fortis beiden toch ruim 3% hoger openden. In het geval van Fortis lijkt de hoop op een oplossing die alle partijen kan bevredigen te zijn toegenomen.