Minister van Financiën Timothy Geithner maakte met de voorstelling van zijn plan een slechte indruk. Hij gaf namelijk de indruk zelf ook niet te weten hoe het nu verder moet.

Geld in de banksector pompen, blijkt namelijk in de praktijk niet te werpen. Het is al eerder geprobeerd en leverde toen ook al geen succes op. Daarmee lijkt ook de populariteit van president Obama een eerste deuk te krijgen.

Hoe dan ook, vanavond werd er nog eens hoger gesloten. De banken maakten de verliezen van gisteren gedeeltelijk goed, met onder andere stevige winsten voor Citigroup en Bank of America. Ook JP Morgan Chase maakte een goede indruk.

Minister van Financiën Timothy Geithner maakte met de voorstelling van zijn plan een slechte indruk. Hij gaf namelijk de indruk zelf ook niet te weten hoe het nu verder moet. Geld in de banksector pompen, blijkt namelijk in de praktijk niet te werpen. Het is al eerder geprobeerd en leverde toen ook al geen succes op. Daarmee lijkt ook de populariteit van president Obama een eerste deuk te krijgen. Hoe dan ook, vanavond werd er nog eens hoger gesloten. De banken maakten de verliezen van gisteren gedeeltelijk goed, met onder andere stevige winsten voor Citigroup en Bank of America. Ook JP Morgan Chase maakte een goede indruk.