Sommige bankaandelen liggen goed op koers, wat ongeveer het geval is met Santander. Nomura Securities gaf een koopadvies voor deze bank, koopadvies dat onder andere weg ingegeven door het feit dat Santander veel van zijn inkomsten buiten Spanje zelf realiseert.

De Brusselse beurs heeft eveneens nog steeds de wind in de zeilen, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot ongeveer een half procent. De financiële sector doet het opnieuw goed, terwijl Bekaert en AB-InBev terrein moeten prijsgeven.

Sommige bankaandelen liggen goed op koers, wat ongeveer het geval is met Santander. Nomura Securities gaf een koopadvies voor deze bank, koopadvies dat onder andere weg ingegeven door het feit dat Santander veel van zijn inkomsten buiten Spanje zelf realiseert. De Brusselse beurs heeft eveneens nog steeds de wind in de zeilen, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot ongeveer een half procent. De financiële sector doet het opnieuw goed, terwijl Bekaert en AB-InBev terrein moeten prijsgeven.