Danone, dat vanmorgen een kapitaalverhoging aankondigde, is een opvallende daler op de beurs van Parijs. Rio Tinto sloot een nieuwe deal af met Nippon Steel over de prijzen van de staallevering, prijzen die 33% lager liggen dan bij de vorige overeenkomst.

Ook de Brusselse beurs is vandaag lager geopend, met een verlies van ruim een half procent voor de BEL 20. Daardoor krijgt de index de psychologisch belangrijke kaap van 2050 weer in het vizier.

Dexia is met een verlies van ruim 3% de sterkste daler binnen de BEL 20. In de verte rommelt het opnieuw in de Europese banksector. Mobistar was één van de weinige aandelen die tegen de trend in hoger mocht openen.

Danone, dat vanmorgen een kapitaalverhoging aankondigde, is een opvallende daler op de beurs van Parijs. Rio Tinto sloot een nieuwe deal af met Nippon Steel over de prijzen van de staallevering, prijzen die 33% lager liggen dan bij de vorige overeenkomst. Ook de Brusselse beurs is vandaag lager geopend, met een verlies van ruim een half procent voor de BEL 20. Daardoor krijgt de index de psychologisch belangrijke kaap van 2050 weer in het vizier. Dexia is met een verlies van ruim 3% de sterkste daler binnen de BEL 20. In de verte rommelt het opnieuw in de Europese banksector. Mobistar was één van de weinige aandelen die tegen de trend in hoger mocht openen.