De Stoxx Europe 600 opende anderzijds eveneens driekwart procent onder het slotniveau van afgelopen vrijdag. Op de Amsterdamse beurs opende Philips bijna 3% lager, dit nadat het bedrijf tijdens het vierde kwartaal van vorig jaar in het rood belandde.

De Brusselse beurs is vanmorgen eveneens wat lager geopend, met een verlies dat voor de BEL 20 beperkt blijft tot een half procent. Daarmee houdt de index voorlopig stand boven het niveau 2200. Met name de financials liggen eens te meer zwak op koers.

De Stoxx Europe 600 opende anderzijds eveneens driekwart procent onder het slotniveau van afgelopen vrijdag. Op de Amsterdamse beurs opende Philips bijna 3% lager, dit nadat het bedrijf tijdens het vierde kwartaal van vorig jaar in het rood belandde. De Brusselse beurs is vanmorgen eveneens wat lager geopend, met een verlies dat voor de BEL 20 beperkt blijft tot een half procent. Daarmee houdt de index voorlopig stand boven het niveau 2200. Met name de financials liggen eens te meer zwak op koers.