Maar uiteindelijk komt dat akkoord er wel (het gezond verstand bij de meerderheid van de republikeinen zal de bovenhand nemen over het extremisme van de Tea Party).

Het economische herstel zal allicht niet echt aangetast worden. Na het akkoord kan de focus terug verschuiven naar de aantrekkende economische activiteit.

De Europese beurzen zijn vandaag overigens hoger gesloten, met winsten die in de loop van de sessie geleidelijk aan zijn opgelopen. De belangrijkste stijgers binnen de BEL 20 waren de financials, met KBC als uitschieter in positieve zin. Ook Ageas maakte een goede beurt.

Maar uiteindelijk komt dat akkoord er wel (het gezond verstand bij de meerderheid van de republikeinen zal de bovenhand nemen over het extremisme van de Tea Party). Het economische herstel zal allicht niet echt aangetast worden. Na het akkoord kan de focus terug verschuiven naar de aantrekkende economische activiteit. De Europese beurzen zijn vandaag overigens hoger gesloten, met winsten die in de loop van de sessie geleidelijk aan zijn opgelopen. De belangrijkste stijgers binnen de BEL 20 waren de financials, met KBC als uitschieter in positieve zin. Ook Ageas maakte een goede beurt.