Bank Degroof vraagt zich af of Netflix in mei in ons land beschikbaar zal zijn. Daarbij wordt het effect van de komst van Netflix op de telecomoperatoren bekeken. Er dient echter te worden opgemerkt dat de komst nog altijd moet worden bevestigd en dat er over de prijs nog altijd niets bekend is.

De impact voor Belgacom lijkt volgens Bank Degroof beperkt, in het geval van Telenet kan de aandelenkoers ondersteund worden door de overname van Ziggo door LGI. Bart Jooris ziet anderzijds geen reden om de prognoses voor Mobistar te wijzigen. De telco's krijgen alle drie een neutraal advies.

Bank Degroof vraagt zich af of Netflix in mei in ons land beschikbaar zal zijn. Daarbij wordt het effect van de komst van Netflix op de telecomoperatoren bekeken. Er dient echter te worden opgemerkt dat de komst nog altijd moet worden bevestigd en dat er over de prijs nog altijd niets bekend is. De impact voor Belgacom lijkt volgens Bank Degroof beperkt, in het geval van Telenet kan de aandelenkoers ondersteund worden door de overname van Ziggo door LGI. Bart Jooris ziet anderzijds geen reden om de prognoses voor Mobistar te wijzigen. De telco's krijgen alle drie een neutraal advies.