De financiële sector nam vandaag het voortouw, met onder andere forse winsten voor Société Générale, Deutsche Bank, BNP Paribas, AXA en Allianz. Daarnaast moeten echter aandelen als Infineon, Saint-Gobain en Deutsche Post flink terrein prijsgeven.

Brussel was vandaag geen hoogvlieger, met een winst van slechts iets minder dan een half procent voor de BEL 20. De index slaagt er niet in om opnieuw boven 1700 te komen postvatten.

De financiële sector maakte vandaag een goede beurt, met Fortis en KBC als gangmakers. Dexia hinkte wat achterop, wat ongetwijfeld te maken heeft met de zwakke resultaten die de bank vanmorgen bekendmaakte.

Met de cijfers op komst (morgen) noteert ook de koers van Nyrstar duidelijk hoger. Omega Pharma was een opvallende daler binnen de BEL 20, met een verlies van ruim 3%.

De financiële sector nam vandaag het voortouw, met onder andere forse winsten voor Société Générale, Deutsche Bank, BNP Paribas, AXA en Allianz. Daarnaast moeten echter aandelen als Infineon, Saint-Gobain en Deutsche Post flink terrein prijsgeven. Brussel was vandaag geen hoogvlieger, met een winst van slechts iets minder dan een half procent voor de BEL 20. De index slaagt er niet in om opnieuw boven 1700 te komen postvatten. De financiële sector maakte vandaag een goede beurt, met Fortis en KBC als gangmakers. Dexia hinkte wat achterop, wat ongetwijfeld te maken heeft met de zwakke resultaten die de bank vanmorgen bekendmaakte. Met de cijfers op komst (morgen) noteert ook de koers van Nyrstar duidelijk hoger. Omega Pharma was een opvallende daler binnen de BEL 20, met een verlies van ruim 3%.