Heino Ruland, strateeg bij Ruland Research, merkt op een faillissement van General Motors negatief zou zijn voor de autosector. De sector ligt in zijn geheel zwak op koers. Ook de banken krijgen weer klappen.

De Brusselse beurs is op haar beurt in het rood geopend, met een verlies van ruim 2% voor de BEL 20. De index wordt daardoor teruggedrongen in de richting van het niveau van 1700..

et zijn de financials die in Brussel de hardste klappen krijgen, met een verlies van meer dan 6% voor Fortis en voor Dexia. Befimmo en Colruyt zijn momenteel de twee enige lichtpuntjes binnen de index.

Heino Ruland, strateeg bij Ruland Research, merkt op een faillissement van General Motors negatief zou zijn voor de autosector. De sector ligt in zijn geheel zwak op koers. Ook de banken krijgen weer klappen. De Brusselse beurs is op haar beurt in het rood geopend, met een verlies van ruim 2% voor de BEL 20. De index wordt daardoor teruggedrongen in de richting van het niveau van 1700..et zijn de financials die in Brussel de hardste klappen krijgen, met een verlies van meer dan 6% voor Fortis en voor Dexia. Befimmo en Colruyt zijn momenteel de twee enige lichtpuntjes binnen de index.