De DAX gaf in Frankfurt minder dan een half procent prijs, terwijl de Footsie in Londen en de CAC in Parijs kleine winsten wisten vast te houden. Credit Suisse verhoogde het advies voor de mediasector en gaf aan dat Reed Elsevier één van de top picks in deze sector is.
Uiteindelijk sloot op de BEL 20 in Brussel licht in de plus. De banken lieten zich van hun betere zijde zien, zowel KBC als Dexia kwamen in de tweede helft van de sessie sterk opzetten. Colruyt was de ganse dag door een uitblinker.

De DAX gaf in Frankfurt minder dan een half procent prijs, terwijl de Footsie in Londen en de CAC in Parijs kleine winsten wisten vast te houden. Credit Suisse verhoogde het advies voor de mediasector en gaf aan dat Reed Elsevier één van de top picks in deze sector is. Uiteindelijk sloot op de BEL 20 in Brussel licht in de plus. De banken lieten zich van hun betere zijde zien, zowel KBC als Dexia kwamen in de tweede helft van de sessie sterk opzetten. Colruyt was de ganse dag door een uitblinker.