De beleggers vrezen dat de banken nog één moeilijke periode moeten doorworstelen alvorens er beterschap in de lucht hangt. Als gevolg van de economische crisis kunnen namelijk een aantal bedrijven en consumenten hun kredieten niet meer terugbetalen.

Dat betekent dat de banken nog meer afschrijvingen voor hun rekening moeten nemen. De aandacht werd op dit probleem gevestigd door de kwartaalcijfers van Bank of America.

De banken kregen zelf rake klappen, maar ook de industrials moesten het ontgelden. Onder andere bedrijven als Dow Chemical en DuPont hadden met verkoopdruk af te rekenen.

De beleggers vrezen dat de banken nog één moeilijke periode moeten doorworstelen alvorens er beterschap in de lucht hangt. Als gevolg van de economische crisis kunnen namelijk een aantal bedrijven en consumenten hun kredieten niet meer terugbetalen. Dat betekent dat de banken nog meer afschrijvingen voor hun rekening moeten nemen. De aandacht werd op dit probleem gevestigd door de kwartaalcijfers van Bank of America. De banken kregen zelf rake klappen, maar ook de industrials moesten het ontgelden. Onder andere bedrijven als Dow Chemical en DuPont hadden met verkoopdruk af te rekenen.