De banken maken een goede beurt, met bijvoorbeeld een stevige winst voor BNP Paribas. Deutsche Börse profiteert anderzijds van de publicatie van meevallende resultaten.

Ook de Brusselse beurs is hoger geopend, met een winst van bijna 1% voor de BEL 20. Daarmee komt de index opnieuw boven de kaap van 1700 punten postvatten. Vooral de financials liggen goed op koers.

Zowel Dexia, KBC als Fortis kunnen stevige winsten tonen. Ook Nyrstar laat zich van zijn betere zijde zien. De telecomsector is wat zwakker gestemd, met op de eerste plaats verlies voor Belgacom.

De banken maken een goede beurt, met bijvoorbeeld een stevige winst voor BNP Paribas. Deutsche Börse profiteert anderzijds van de publicatie van meevallende resultaten. Ook de Brusselse beurs is hoger geopend, met een winst van bijna 1% voor de BEL 20. Daarmee komt de index opnieuw boven de kaap van 1700 punten postvatten. Vooral de financials liggen goed op koers. Zowel Dexia, KBC als Fortis kunnen stevige winsten tonen. Ook Nyrstar laat zich van zijn betere zijde zien. De telecomsector is wat zwakker gestemd, met op de eerste plaats verlies voor Belgacom.