Kraft zou van plan om het bod op de Britse snoepgoedfabrikant Cadbury te verhogen. Op de Londense beurs werd er gespeculeerd dat ook een bod van Nestlé op komst zal zijn.

De Zwitserse voedingsgroep verkocht namelijk het belang in Alcon aan Novartis en kondigde bovendien een kleiner dan verwacht programma voor de inkoop van eigen aandelen aan.

Daarmee lijken de Zwitsers van plan om het vijandig bod van Kraft, dat een waarde heeft van £9,6 mrd, te counteren. Ook Hershey en Ferrero zouden interesse hebben in de overname van Kraft.

In Brussel is het sentiment vandaag uitstekend, met een winst die voor de BEL 20 inmiddels is opgelopen tot in de buurt van anderhalf procent. Vooral de banken en de industrials maken vandaag een goede beurt.

Kraft zou van plan om het bod op de Britse snoepgoedfabrikant Cadbury te verhogen. Op de Londense beurs werd er gespeculeerd dat ook een bod van Nestlé op komst zal zijn. De Zwitserse voedingsgroep verkocht namelijk het belang in Alcon aan Novartis en kondigde bovendien een kleiner dan verwacht programma voor de inkoop van eigen aandelen aan. Daarmee lijken de Zwitsers van plan om het vijandig bod van Kraft, dat een waarde heeft van £9,6 mrd, te counteren. Ook Hershey en Ferrero zouden interesse hebben in de overname van Kraft. In Brussel is het sentiment vandaag uitstekend, met een winst die voor de BEL 20 inmiddels is opgelopen tot in de buurt van anderhalf procent. Vooral de banken en de industrials maken vandaag een goede beurt.