De markt bereidt zich voor op een mogelijke default van Griekenland, een gebeurtenis die overigens al minstens gedeeltelijk in de koersen verrekend moet zitten.

Volgens Peter Toogood van Old Broad Street Research is het ook een publiek geheim dat Portugal en Ierland extra hulp gaan nodig hebben.

De Brusselse beurs heeft volop wind in de zeilen, de BEL 20 ziet de winst oplopen richting anderhalf procent. De industrials en de financials, die gisteren klappen kregen, liggen vandaag weer goed op koers.

De markt bereidt zich voor op een mogelijke default van Griekenland, een gebeurtenis die overigens al minstens gedeeltelijk in de koersen verrekend moet zitten. Volgens Peter Toogood van Old Broad Street Research is het ook een publiek geheim dat Portugal en Ierland extra hulp gaan nodig hebben. De Brusselse beurs heeft volop wind in de zeilen, de BEL 20 ziet de winst oplopen richting anderhalf procent. De industrials en de financials, die gisteren klappen kregen, liggen vandaag weer goed op koers.