In Londen is Barclays een opvallende stijger, dit vanwege de grote interesse voor de aandelen van iShares. Buiten Barclays is ook AstraZeneca een opvallende stijger op de Britse beurs.

In Brussel is het verlies voor de BEL 20 op relatief korte termijn opgelopen tot in de buurt van 2,50%. Daarmee valt de index meteen ook weer terug onder de kaap van 2100.

Het zijn vooral de banken - die later deze week met resultaten komen - die klappen krijgen. Het verlies voor KBC is inmiddels opgelopen tot ruim 10%. Ook de industrials hebben met winstnemingen af te rekenen.

In Londen is Barclays een opvallende stijger, dit vanwege de grote interesse voor de aandelen van iShares. Buiten Barclays is ook AstraZeneca een opvallende stijger op de Britse beurs. In Brussel is het verlies voor de BEL 20 op relatief korte termijn opgelopen tot in de buurt van 2,50%. Daarmee valt de index meteen ook weer terug onder de kaap van 2100. Het zijn vooral de banken - die later deze week met resultaten komen - die klappen krijgen. Het verlies voor KBC is inmiddels opgelopen tot ruim 10%. Ook de industrials hebben met winstnemingen af te rekenen.