Pakjesdienst United Parcel Services (UPS) is een opvallende daler, nadat het bedrijf vanmiddag tegenvallende kwartaalcijfers bekendmaakte. In de oliesector profiteert ConocoPhillips anderzijds van meevallende resultaten.

De S&P 500 Financials Index, bestaande uit 80 banken, verzekeringsmaatschappijen en investeringsbedrijven stijgt met 1,20%. Deze index is al met 70% gestegen vanaf het dieptepunt bereikt op 6 maart.

Fifth Third Bancorp is een opvallende stijger. De bank maakte een verlies bekend dat kleiner was dan waar de analisten op gerekend hadden.

Pakjesdienst United Parcel Services (UPS) is een opvallende daler, nadat het bedrijf vanmiddag tegenvallende kwartaalcijfers bekendmaakte. In de oliesector profiteert ConocoPhillips anderzijds van meevallende resultaten. De S&P 500 Financials Index, bestaande uit 80 banken, verzekeringsmaatschappijen en investeringsbedrijven stijgt met 1,20%. Deze index is al met 70% gestegen vanaf het dieptepunt bereikt op 6 maart. Fifth Third Bancorp is een opvallende stijger. De bank maakte een verlies bekend dat kleiner was dan waar de analisten op gerekend hadden.