Carrefour maakte vanmorgen de halfjaarcijfers bekend, de Franse distributieketen realiseerde een nettowinst van 82 miljoen euro bekend, tegenover een verlies van 58 miljoen euro in dezelfde periode van vorig jaar. Het bedrijf bevestigde de prognoses voor het volledige boekjaar.

In Brussel is het sentiment eveneens negatief, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot iets meer dan een procent. Het verlies voor Option is in de loop van de sessie verder opgelopen. Binnen de BEL 20 ligt Dexia zwak op koers.

Carrefour maakte vanmorgen de halfjaarcijfers bekend, de Franse distributieketen realiseerde een nettowinst van 82 miljoen euro bekend, tegenover een verlies van 58 miljoen euro in dezelfde periode van vorig jaar. Het bedrijf bevestigde de prognoses voor het volledige boekjaar. In Brussel is het sentiment eveneens negatief, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot iets meer dan een procent. Het verlies voor Option is in de loop van de sessie verder opgelopen. Binnen de BEL 20 ligt Dexia zwak op koers.