De geruchten dat KBC een kapitaalinjectie nodig heeft, worden sterker en sterker. De koers is inmiddels teruggevallen onder het niveau van 11 euro. Ook Dexia en Fortis liggen zwak op koers.

Fortis stond nog even stil bij het bericht dat Dexia onder het kredietmes van Moody's. Momenteel is er nog steeds onzekerheid over de blootstelling aan de portefeuille met risicovolle kredieten.

De portefeuille van Financial Products van FSA bedroeg op 30 september 16,50 miljard euro. Naast een mogelijk bijkomend verlies van 3,10 miljard dollar kan dit leiden tot een extra winstverwatering indien het verlies uitkomen op 4,50 miljard dollar.

Dexia publiceert zijn jaarresultaten op 26 februari. Fortis heeft in afwachting een neutraal advies.

De geruchten dat KBC een kapitaalinjectie nodig heeft, worden sterker en sterker. De koers is inmiddels teruggevallen onder het niveau van 11 euro. Ook Dexia en Fortis liggen zwak op koers. Fortis stond nog even stil bij het bericht dat Dexia onder het kredietmes van Moody's. Momenteel is er nog steeds onzekerheid over de blootstelling aan de portefeuille met risicovolle kredieten. De portefeuille van Financial Products van FSA bedroeg op 30 september 16,50 miljard euro. Naast een mogelijk bijkomend verlies van 3,10 miljard dollar kan dit leiden tot een extra winstverwatering indien het verlies uitkomen op 4,50 miljard dollar. Dexia publiceert zijn jaarresultaten op 26 februari. Fortis heeft in afwachting een neutraal advies.