Producent van luxegoederen Hermes gaat vlot hoger in reactie op het bericht dat de verkopen in de eerste twee maanden van dit jaar zijn gestegen. De Britse verzekeraar Prudential wordt anderzijds beloond voor een verhoging van het dividend.

De Brusselse beurs opende eveneens hoger, met een winst van zowat driekwart procent voor de BEL 20. De index noteert zodoende opnieuw boven het niveau van 1700.

Dexia, Fortis en KBC zijn met winsten van ruim 6% de sterkste stijgers binnen de index. Omega Pharma heeft eens te meer met koersdruk af te rekenen, terwijl ook AB-InBev weinig overtuigingskracht aan de dag legt.

Producent van luxegoederen Hermes gaat vlot hoger in reactie op het bericht dat de verkopen in de eerste twee maanden van dit jaar zijn gestegen. De Britse verzekeraar Prudential wordt anderzijds beloond voor een verhoging van het dividend. De Brusselse beurs opende eveneens hoger, met een winst van zowat driekwart procent voor de BEL 20. De index noteert zodoende opnieuw boven het niveau van 1700. Dexia, Fortis en KBC zijn met winsten van ruim 6% de sterkste stijgers binnen de index. Omega Pharma heeft eens te meer met koersdruk af te rekenen, terwijl ook AB-InBev weinig overtuigingskracht aan de dag legt.