Nationale Portefeuille Maatschappij blijft de sterkste stijger binnen de index, terwijl ook alle drie financials in de plus weten stand te houden. Omega Pharma en Telenet zijn eerder zwak gestemd.

Dexia is opnieuw een stap dichter bij de verkoop van het gezonde deel van FSA (FSAH), zo merkt Fortis op. De overname door Assured Guaranty wordt in het tweede kwartaal verwacht.

De verzekeringsautoriteit in de Amerikaanse staat Oklahoma gaf gisteren haar toestemming voor de overname. Dexia Bank Belgium heeft een nieuwe stap gezet in de versteviging van zijn kapitaalbasis door de uitgifte van een obligatie-lening met een waarde van 2 miljard euro. Het houden-advies voor Dexia blijft gehandhaafd.

Nationale Portefeuille Maatschappij blijft de sterkste stijger binnen de index, terwijl ook alle drie financials in de plus weten stand te houden. Omega Pharma en Telenet zijn eerder zwak gestemd. Dexia is opnieuw een stap dichter bij de verkoop van het gezonde deel van FSA (FSAH), zo merkt Fortis op. De overname door Assured Guaranty wordt in het tweede kwartaal verwacht. De verzekeringsautoriteit in de Amerikaanse staat Oklahoma gaf gisteren haar toestemming voor de overname. Dexia Bank Belgium heeft een nieuwe stap gezet in de versteviging van zijn kapitaalbasis door de uitgifte van een obligatie-lening met een waarde van 2 miljard euro. Het houden-advies voor Dexia blijft gehandhaafd.