De beleggers hebben bovendien geen enkele vrees voor de toekomst, zoals blijkt uit de evolutie van de VIX of de Fear Factor. Op basis van die index hoeven er geen forse bewegingen in de beurskoersen verwacht worden. De St. Louis Fed 'financial stress index' lijkt bovendien dit scenario te bevestigen.

Ook deze index, samengesteld uit 18 data die op weekbasis berekend waren, lijkt te bevestigen dat we in een familiefilm leven waarin alles peis en vree is. De realiteit is echter anders, een filmscenario met een happy end lijkt in de gegeven omstandigheden onwaarschijnlijk. Ook de St. Louis Fed 'financial stress index' kan zich vergissen, deze staat op een recorddieptepunt en bevindt zich al 130 weken op rij onder nul.

De beleggers hebben bovendien geen enkele vrees voor de toekomst, zoals blijkt uit de evolutie van de VIX of de Fear Factor. Op basis van die index hoeven er geen forse bewegingen in de beurskoersen verwacht worden. De St. Louis Fed 'financial stress index' lijkt bovendien dit scenario te bevestigen. Ook deze index, samengesteld uit 18 data die op weekbasis berekend waren, lijkt te bevestigen dat we in een familiefilm leven waarin alles peis en vree is. De realiteit is echter anders, een filmscenario met een happy end lijkt in de gegeven omstandigheden onwaarschijnlijk. Ook de St. Louis Fed 'financial stress index' kan zich vergissen, deze staat op een recorddieptepunt en bevindt zich al 130 weken op rij onder nul.