*Verkochte volume: +2.4%; valuta: -0.2%

*Prijs en mixinvloeden: +4.6%, hoofdzakelijk door het doorberekenen van de gestegen PVC-kosten.

Vooruitzichten:

*Kosten voor PVC-harsen zijn nu 15 maanden op rij gestegen. De verwachte evolutie van de grondstofkosten blijft aanzetten tot voorzichtigheid. .

*Deceuninck gaat door met de inspanningen om de gestegen grondstofkosten door te rekenen aan zijn klanten; en dit in uiterst competitieve marktomstandigheden

In de veronderstelling dat men hierin zal slagen, en rekening houdend met verdere maatregelen om de winstgevendheid te behouden, bevestigt het bedrijf de eerder gegeven vooruitzichten voor 2011.

Filip De Pauw (ING): "De voorzichtige guidance bij Deceuninck brengt mee dat ik slechts een neutraal advies voor dit aandeel heb."

*Verkochte volume: +2.4%; valuta: -0.2% *Prijs en mixinvloeden: +4.6%, hoofdzakelijk door het doorberekenen van de gestegen PVC-kosten. Vooruitzichten: *Kosten voor PVC-harsen zijn nu 15 maanden op rij gestegen. De verwachte evolutie van de grondstofkosten blijft aanzetten tot voorzichtigheid. . *Deceuninck gaat door met de inspanningen om de gestegen grondstofkosten door te rekenen aan zijn klanten; en dit in uiterst competitieve marktomstandigheden In de veronderstelling dat men hierin zal slagen, en rekening houdend met verdere maatregelen om de winstgevendheid te behouden, bevestigt het bedrijf de eerder gegeven vooruitzichten voor 2011. Filip De Pauw (ING): "De voorzichtige guidance bij Deceuninck brengt mee dat ik slechts een neutraal advies voor dit aandeel heb."