Filip De Pauw (ING): "Veel beter dan verwachte resultaten voor Kinepolis, meer kan ik daarover niet zeggen. Het bedrijf realiseerde in 2009 € 231,2 miljoen omzet, 6,6% meer dan het jaar voorheen. Hieruit resulteerde een stijging van de courante EBITDA met 10,3% tot € 58,1 miljoen."

Kinepolis krijgt van De Pauw nog steeds een koopadvies: "Het aandeel was één van de beste presteerders op de beurs tot dusver in 2009. Op jaarbasis is de koers met zowat 20% gestegen, zodat ons koersdoel bijna werd bereikt. Dat koersdoel gaan we daarom herbekijken."

Filip De Pauw (ING): "Veel beter dan verwachte resultaten voor Kinepolis, meer kan ik daarover niet zeggen. Het bedrijf realiseerde in 2009 € 231,2 miljoen omzet, 6,6% meer dan het jaar voorheen. Hieruit resulteerde een stijging van de courante EBITDA met 10,3% tot € 58,1 miljoen." Kinepolis krijgt van De Pauw nog steeds een koopadvies: "Het aandeel was één van de beste presteerders op de beurs tot dusver in 2009. Op jaarbasis is de koers met zowat 20% gestegen, zodat ons koersdoel bijna werd bereikt. Dat koersdoel gaan we daarom herbekijken."